web 'n wolf

Véleményblog, amiben leírom gondolataimat reklámokról, tv műsorokról, és sok más egyébről. Kivéve a magánéletemről és a politikáról.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Zaccos Mokka

2007.11.08. 22:42 | Wolfclaw | Szólj hozzá!

Valamikor sok-sok adásnappal ezelőtt a TV2 feltalálta azt a reggeli tv-műsort, ami nem volt egy túl édes, túl nyálkás, mint a konkurencia Reggelije. Viszont úgy tudott politikát és bulvárt összetenni, hogy ne legyen száraz mint a 2 napos zsemle (lásd Nap-Kelte). Megalkották a MOKKÁT. Kóstolgattuk, ízlelgettük, aztán beállítottak egy új kávégépet, és az addigi kávéfőző kisasszony Liptai Claudia mellé felvették Herr Obernek Havas Henriket (akinek még Csiszár „Apukám” Jenő is csak kézcsókkal mer köszönni. Na innen kezdett ízleni, amit felszolgáltak nekünk. Mert a „Tanár Úr” nem fogja vissza magát. Csak az e műsorban elhangzott különféle taplóságaiból díszdobozos dvd-t lehetne összehozni. Ennek ellenére mégis az egyetlen nézhető reggeli műsort vezette.

Aztán szeptemberben új tulaja lett az étteremnek és Henrik egyik – hangsúlyoznám, szerintem jogos – beszólásán annyira elborult az agya, hogy hirtelen kitette a kávézóból. Helyére bekerült Azurák Csaba a Naplóból, aki megpróbált főpincérré válni. Csak neki ez nem fog menni. Aztán Jenőnk úgy döntött, hogy neki a reggeliztetés már nem megy két új szerzeménye mellett. Ekkor a tulaj úgy döntött ideje nagyot újítani. A kávézót átépítették, és két részre osztották. Elöl egy bárpultos rész, ahol a nehéz témákról lehet beszélgetni. Itt felváltva kezeli „Jakupcsinó” és „Svábyhelyettes”. A hátsó traktusba pedig a koffein- és tartalommentes változatot kínálják. Ehhez mindig 2-2 embert vetnek be. Ezen a héten Pimasz Úr és „Annyi helyen volt már műsorom és minden héten történik velem valami, valamint a volt miniszterelnök nevelt lánya vagyok”. Papp Gergőnek nagy a szája, amikor pimaszkodni kell mondjuk a bunkó autósokkal. De itt mintha nem önmaga lenne. Keresi a helyét, próbál beilleszkedni. Talán még sikerül is majd idővel. Ellenben Tornócky Anita úgy mozog a modern asztalos bemutatóteremben, mintha csak a szüzességét védené a meghívott vendégektől. Rendben, elfogadom a castingon nem volt feltétel, hogy súgógépről tudjon valaki olvasni. De, hogy fejből nem tud hibátlanul egy mondatot elmondani, azért az mégiscsak súlyos.

Bízom benne, hogy azért a „Macsópapa” Árpa Attila és Claudia kicsit helyrebillenti az egyensúlyt, mert így nagyon zaccos ez a Mokka.


Címkék: tv2 mokka havas henrik jenő jakupcsek tornóczky csiszár

A bejegyzés trackback címe:

https://webnwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr42222976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása