web 'n wolf

Véleményblog, amiben leírom gondolataimat reklámokról, tv műsorokról, és sok más egyébről. Kivéve a magánéletemről és a politikáról.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Mindenki másét csinálja

2007.10.05. 10:15 | Wolfclaw | Szólj hozzá!

A TV2 elérkezett nagy ünnepéhez! 10 éve, hogy elkezdték a műsort. Akkor a mára full depis Albert Györgyi és a lassan minden médiaszemélyiség által utált Obersovszky Péter voltak a nézőközönség elé állítva.  Rég volt, az még szép volt. Most a szülinap kapcsán  egy nagy ötlettel állt elő a csatorna. Kicsit csere-berélnek. Néhány műsort néhány műsorvezetővel. Már korán reggel útjára indult a gyönyör. Váci Gergő, aki már játékot és sztármagazint is vezetett, most a reggeli Tényeket kapta feladatául. Szerencse, hogy csak mára. Nagyon nem fekszik neki a híradózás.
A Favoritos Szekeres Nóra társául kapta a fejéről lerobbanhatatlan baseballsapkás Vujity Tvrtkót. A pécsi horvát rögtön adás elején nem találta a megfelelő kamerát. Ez mondjuk nem lepett meg, hiszen Tvrtko világéletében az egykamerás riportok mestere volt. Aztán szembe került Vona Gáborral, aki próbálta elővenni  Jobbik arcát, de csak a rosszabbikat találta meg. Egyik kijelentésére a "baseballsapkafejű" nagyon ráugrott (háromszor próbálta bemesélni, hogy lenácizták a volt oktatásügyi minisztert), és Pulitzer-díjastól elvárható módon rögtön meg is kérte vele szemben ülő "elkövetőt", hogy vonja vissza. Erre azt mondta Vona, hogy majd ha Magyar Bálint visszavonja, amit rájuk mondott. A Pokoli történetek szerzője elnézést kért, hogy reggeli műsorban ilyen elhangzott. Nem tudom mégis mit várt egy szélsőjobbos szerveződés elnökétől? Manapság már úgy nácizzák egymást a médiában, mintha csak azt mondanák, hogy ejnye-bejnye. Vona úr sem volt boldog Tvrtko elhatárolódásától. Őt se értem. Nem vette észre, hogy mennyire ellenszenvesen nézett rá az egész beszélgetés alatt? Gondolta, ha benyögi a náci kifejezést, akkor a műsorvezető rögtön kezet is csókol neki?
Érdekes párosítás a Mokka vezetésére Nórika és a pécsiek dísze. Ennyi erővel odaültethették volna a Jóban-Rosszban szexis dokinőjét, Létay Dórát és az egy hangszínen kérdezés bajnokát Frei Tamást. De ha már lúd, legyen dagadt. Most nem a világ volt mögötte este, hanem az időjárás. Csak tessék neki megmondani, hogy ez nem lokálpatrióta klub, hanem azt kell elmesélni, hol mennyi fok lesz. Tillát belökték reggel ugyanebbe a greenboxba és akkor hajrá. Nincs semmi bajom a megaműsorvezetővel, csak azért picit lehetett volna rá készülni, hogy hova kerül. Mert így csak szégyenlősen ténfergett, mint apáca az óvszeres polc előtt.
Délután sem hagyták békén az embert a csere-berével. Az állandóan utazhatnékjától szenvedő Kandász Andrea betelefonálós játékot vezetett, ahogy a reggeli Tényekes Dudás Ádám is. Előbbi a Betűbárt, utóbbi az Észbontót. Olyan is volt.
Aztán jött az este, úgy ahogy szokott. Tények. Gombos Edinával és Azurák Csabával. Azt gondoltam, egyiküknek sem lesz óriási kihívás a feladat. Hiszen Edina reggel a rádióban hírszerkeszt, Csabi pedig a Naplóban eleve komoly témákkal foglalkozik. Nem is volt semmi baj, csak a szőke ciklonnak volt mozgáskényszere. Viszont Szulák Andi eléggé Aktív lett. Kár, hogy csak erre az 1 napra tért vissza.  Ellenben arról nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy Várkonyi Andrea kell a Favoritba. Igazából arról se , hogy egyáltalán kell ez a műsor a TV2-re. A Páratlan párosok mondjuk nem illett szorosan a fordított nap koncepciójába, de említést kell tennem róla mert a technika, ahogy a duettek összehozták az visszhangzó vastapsot érdemel. A produkciók korántsem. Talán Rúzsa Magdi - Kaszás Attila páros volt még a legjobb.
Kicsit olyan volt ez a nap, mintha Piroska falta volna fel a Vadászt, és a Farkast. Aztán Nagymama vágta volna fel az unokája hasát és együtt dobták volna a vízbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://webnwolf.blog.hu/api/trackback/id/tr14185080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása